Συνάντηση Συλλόγου Φοιτητών Π.Ε με την Πρόεδρο του Τμήματος


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 27 Μαρτίου στον χώρο του Πανεπιστημίου, συνάντηση μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης και της Προέδρου του Τμήματος κα Ήβη-Αγγελική Μαυρομούστακου. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν μεταξύ άλλων το φλέγον ζήτημα των Υποχρεωτικών Επιλεγομένων Σεμιναρίων (ΥΕΣ) και το ότι πολλοί συμφοιτητές μας δεν μπορούν να συμπληρώσουν τον προβλεπόμενο αριθμό όπως και άλλα πρακτικά θέματα. Όπως ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο του συλλόγου αναφορικά με το πρόβλημα των ΥΕΣ,

  • βγήκε σχετική ανακοίνωση από το Τμήμα για όσους φοιτητές 4ου έτους δεν είχαν επιλεγεί τουλάχιστον σε ένα σεμινάριο να ενημερώσουν την γραμματεία με mail στο tsakiraki@uoc.gr μέχρι αύριο 28/3/2014 και ώρα 14.00.
  • Ακόμη, αναφορικά με τους φοιτητές του 3ου έτους αναφέρθηκε πως το πρόβλημα θα επιλυθεί μελλοντικά λόγω προτεραιότητας στο τέταρτο έτος.

Συμπερασματικά:

Όπως είχαμε προαναφέρει ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης ήμασταν η μόνη φοιτητική παράταξη στο Τμήμα που ασχολήθηκε μέσα από ουσιαστικές προτάσεις για την επίλυση αυτών των ζητημάτων βλέποντας δυστυχώς είτε μια απάθεια από τις υπόλοιπες παρατάξεις είτε τους βρίσκαμε σύμφωνους με τις δικές μας θέσεις. Εμείς συνεχίζουμε εξαντλώντας όλους τους δυνατούς τρόπους διεκδίκησης των αιτημάτων μας καλώντας σήμερα έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για αύριο Παρασκευή 28 Μαρτίου με θέμα την διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης με στόχο να δώσουμε περισσότερη έμφαση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές του Τμήματος πιο μαζικά. Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο.

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: