Αποτελέσματα Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης!


Τα αποτελέσματα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Φοιτητών που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 είναι τα εξής:

ΔΑΠ: 86

ΠΑΣΠ: 25

Κοινό Πλαίσιο (ΑΡΕΝ-ΕΑΑΚ) : 24

ΜΑΣ: 5

 

Οι φοιτητές υπερψήφισαν το Πλαίσιο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, πράγμα που δείχνει την θέληση τους για Ανοιχτά Πανεπιστήμια, τμηματικές συνελεύσεις με μαζικότητα σαν την σημερινή, ξεκάθαρες προτάσεις ουσίας, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.

Δεν σταματάμε εδώ, προβαίνουμε ως πρώτη και θεσμική παράταξη στο τμήμα, σε κινήσεις επίλυσης των προβλημάτων με τα ΥΕΣ άμεσα.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για την εμπιστοσύνη σας!

Ελάτε όλοι μαζί να πάμε το τμήμα ένα βήμα πιο μπροστά!

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ!!!!

Advertisements

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: