Φοιτητικές εκλογές-Πως ψηφίζουμε!!!ΔΕΙΤΕ!!!


Απαραίτητα έγγραφα για να συμμετέχετε στις εκλογές(ΠΡΟΣΟΧΗ χρειάζεται να κρατάτε ένα από τα τρία που αναγράφονται παρακάτω)!

Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Β1-15 Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Β1-29, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Β1-26!!!

Ψηφίζουμε είτε με:

  1. Φοιτητική Ταυτότητα(ΠΑΣΟ)
  2. Βεβαίωση Σπουδών από την Γραμματεία του Τμήματος και Αστυνομική Ταυτότητα
  3. Αναφορικά με φοιτητές παλαιότερων ετών μπορούν να ψηφίσουν και με  την ταυτότητα βιβλιοθήκης από το μηχανογραφικό.(κοιτάξτε παρακάτω)

10253907_702968099726534_3313466591510781048_n1797505_702968103059867_1336320799305220043_n

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι φοιτητές χρειάζονται βεβαίωση σπουδών, θα ήταν καλό να την υποβάλουν ηλεκτρονικά μέσω του studentsweb από σήμερα, για να την παραλάβουν αύριο. Όλοι οι φοιτητές που χρειάζονται βεβαίωση από την γραμματεία πρέπει να κρατάνε μαζί τους και την Αστυνομική τους Ταυτότητα οπωσδήποτε, διαφορετικά δεν μπορούν να την παραλάβουν!!!

Η γραμματεία του Τμήματος θα παραμείνει ανοιχτή και το μεσημέρι για όσους χρειάζονται βεβαιώσεις σπουδών.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Υπενθυμίζουμε στους Κύπριους συμφοιτητές μας πως στον φάκελο ΔΕΝ βάζουμε το λευκό. Τοποθετούμε ΜΟΝΟ το ψηφοδέλτιο της παράταξης!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!

Θα υπάρχουν ανακοινώσεις τοιχοκολλημένες από την εφορευτική επιτροπή με επισημάνσεις, μέσα και έξω από την αίθουσα των εκλογών.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε  με κάποιο μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ!!!

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ!!!

ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΗ ΣΤΗΡΙΖΩ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Π.Ε!!!!

Advertisements

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: