Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους απόφοιτους του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης!!!


SavedPicture-201432618488.jpgΩς ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους απόφοιτους του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, στην τελετή ορκομωσίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014. Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλους, με αισιοδοξία για το Μέλλον!

Ιδιαίτερες ευχές ως φοιτητική παράταξη θέλουμε να εκφράσουμε σε δύο παιδιά που στάθηκαν δίπλα στην οργάνωση μας, ενεργά, ως στελέχη για αρκετά χρόνια και τους οποίους ευχαριστούμε! Δεν είναι άλλοι από τους Κουτσογιάννη Γρηγόρη, τον »επίτιμο» και »αιώνιο» πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής, ο οποίος δις μας χάρισε τεράστειες και αξέχαστες στιγμές και ως θεσμικό και ως ενεργό στέλεχος! Όπως και την Πρασίνου Πόπη, μια κοπέλα που βοήθησε ενεργά την παράταξη σε δύσκολους και μεταβατικούς περιόδους!

Παιδιά σας ευχαριστούμε, είναι το λιγότερο που μπορούμε να εκφράσουμε και να είστε πάντα καλά!

Εμείς με την σειρά μας συνεχίζουμε, οργανωνόμαστε καθημερινά, σχεδιάζοντας το φετινό μας πρόγραμμα όπως και όλες μας τις κινήσεις και δράσεις με μόνο σκοπό τα συμφέροντα των φοιτητών και του Τμήματος!

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ!!!

Advertisements

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: