ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης – Δίπλα στο Τμήμα, δίπλα στο Φοιτητή για άλλη μια χρονιά


SavedPicture-201432618488.jpg

Βλέποντας άλλο ένα καλοκαίρι να φτάνει στο τέλος του, είναι σίγα σιγά η ώρα να αρχίσουμε να βάζουμε τα »κεφάλια» μέσα, δέκα μέρες κιόλας πριν την έναρξη της επαναληπτικής εξεταστικής του Σεπτέμβρη. Για εμάς, ως την χάρις εσάς, πρώτη και θεσμική παράταξη στο Τμήμα, από νωρίς ξεκινάει ο σχεδιασμός και προγραμματισμός της νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς, μέσα από νέες προτάσεις και δράσεις τόσο στον Σύλλογο όσο και στην ευρύτερη κοινωνία της πόλης, με σκοπό την επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν τους φοιτητές, την αναβάθμιση των σπουδών μας και την όσο το δυνατόν ανάπτυξη του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης.

Μέλημα μας είναι επίσης, η στήριξη του μέσου φοιτητή οποιαδήποτε στιγμή τη χρειαστεί αλλά και συνεργασία με το Τμήμα, για την περαιτέρω αναβάθμιση και κάλυψη ενδεχόμενων κενών που θα προκύψουν και μπορούν να διορθωθούν. Νιώθουμε ωστόσο την βαρύτητα των προσδοκιών των φοιτητών και του Τμήματος κάθε χρόνο να ανεβαίνει και θα είμαστε εδώ και φέτος να ανταποδώσουμε όλη αυτή την εμπιστοσύνη που μας δώσατε, χαρίζοντας μας την τρίτη συνεχόμενη Αυτοδυναμία στο Τμήμα.

 

Εμείς Συνεχίζουμε…..

 

Αγαπητοί συνάδερφοι γνωρίζουμε όπως κάθε χρόνο τι πρόκειται να συναντήσουμε, όντας dapέτοιμοι να ανταποκριθούμε στο οτιδήποτε μας ζητηθεί. Οι περίοδοι είναι δύσκολοι για όλους αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την σημαντικότητα της εκπαίδευσης και των σπουδών μας αυτή την στιγμή. Βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση με στόχο να Βγούμε Μπροστά, διεκδικώντας ότι μας αξίζει διότι τίποτα δεν μας έχει χαριστεί χωρίς προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχόμαστε σε όλους τους φοιτητές του Τμήματος καλή επιτυχία στην επερχόμενη εξεταστική, σημειώνοντας πως βρισκόμαστε δίπλα τους για οποιαδήποτε βοήθεια.

 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ…

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: