Ανακοίνωση αναφορικά με την Πρακτική Άσκηση


Μιας και είναι η τελευταία εβδομάδα για όσους φοιτητές ασκούν την πρακτική τους άσκηση, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως πρέπει να υπογραφούν από τον εκπρόσωπο του φορέα σας 3 έντυπα. Πρώτον, συμπληρωμένο το ημερολόγιο πρακτικής άσκησης με υπογραφές από τον επόπτη της άσκησης σας, δεύτερον η βεβαίωση ΄που αναγράφει ότι δεν λάβατε χρήματα από τον φορέα σας και τρίτον, το δελτίο αξιολόγησης πρακτικής με υπογραφή από τον εκπρόσωπο του φορέα σας.

Σημαντικό είναι επίσης, η εκπόνηση τεχνικής έκθεσης/έκθεσης πεπραγμένων αναφορικά με τα όσα κάνατε στην πρακτική σας, το αντικείμενο, συμπεράσματα κ.α, τα οποία αναγράφονται και αναλυτικότερα στις κατευθυντήριες ανακοινώσεις που σας έχουν σταλεί στο e-mail σας.

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να μας ρωτήσετε.

 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…

Advertisements

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: