Αναφορικά με το μάθημα »Σύγχρονα Ζητήματα Διακυβέρνησης» (Διευκρίνηση)


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για το εν λόγω μάθημα έχουν δοθεί θεματικές στις παραδόσεις των μαθημάτων από τους διδάσκοντες. Οι θεματικές δεν υπάρχουν αναρτημένες στο site του Τμήματος διότι όπως αναγράφεται και στην περιγραφή του μαθήματος (εδώ), οι εργασία πρέπει να συμφωνηθεί με έναν από τους διδάσκοντες.

Για διευκόλυνση σας, όπως ήδη κάποιοι φοιτητές έχουν κάνει, προτείνουμε να αποστείλετε ένα e-mail είτε στον Κο. Μανασάκη είτε στο Κο. Ξενάκη και να ρωτήσετε αν είναι εφικτό φυσικά τώρα να δοθεί κάποια θεματική.

Γενικότερα όμως από την ενημέρωση που έχουμε, θα έπρεπε να είχε δηλωθεί θεματική και εργασία από τον κάθε φοιτητή, στις παραδόσεις των μαθημάτων του εξαμήνου.

Θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση για ό,τι νεότερο!

Advertisements

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: