Στις Συνελεύσεις Φαρσοκωμωδίας απαντάμε με προτάσεις…!


SavedPicture-201432618488.jpgΣε Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/10, αποφασίστηκε από τον Σύλλογο φοιτητών (που είναι το αρμόδιο σώμα το οποίο αποφασίζει για την διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης) η πραγματοποίηση Γ Σ Φοιτητών όσο το δυνατόν πιο άμεσα μέσα στον επόμενο μήνα. Να τονίσουμε ότι ο Σύλλογος του Πολιτικού είναι ο μόνος, που τηρεί όλες τις αυτόνομες διαδικασίες που τον διέπουν και ορίζει το καταστατικό του. Εκπροσωπεί τα δικαιώματα και το συμφέρον όλων των φοιτητών του Τμήματος ανεξαρτήτως πολιτικών αποχρώσεων.

Σήμερα βρεθήκαμε μάρτυρες μιας κίνησης που τόσα χρόνια έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε μόνο στην παράνομη Γενική Συνέλευση όλων των σχολών και υποβαθμίζει τον ρόλο του αποδεδειγμένα πιο ενεργού συλλόγου του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η φοιτητική παράταξη της ΑΡΕΝ (ΣΥΡΙΖΑ) λειτουργώντας παράνομα και χωρίς να έχει παρθεί καμία απόφαση από το σώμα του συλλόγου, ”πήρε την πρωτοβουλία” να ανακοινώσει ερήμην Γενική συνέλευση φοιτητών “φακελώνοντας” τους παράνομα σε ανεπίσημο έγγραφο που δεν προέρχεται από τον σύλλογο και χωρίς την έγκριση κανενός! Αυτές οι τακτικές δεν αρμόζουν σε εκπροσώπους φοιτητών και δεν συμβαδίζουν σε καμία περίπτωση με τις Δημοκρατικές διαδικασίες που τηρεί κατά γράμμα ο Σύλλογος μας τόσα χρόνια.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης καταγγέλουμε απερίφραστα τέτοιες κινήσεις και ενημερώνουμε πως ο Σύλλογος δεν έχει αποφασίσει ακόμα για γενική συνέλευση. Όποιος φοιτητής επιθυμεί να παρευρεθεί στο πανηγύρι που θα στηθεί στις ημερομηνίες που έχουν ήδη οριστεί, για να έχει ενημέρωση για το πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και το πώς θα αναδυθεί στην κυβέρνηση τα επόμενα χρόνια, ας γνωρίζει τουλάχιστον το λόγο.

Μάθετε επιτέλους πως ο σύλλογος φοιτητών δρα με μόνο γνώμονα την διευκόλυνση όλων των φοιτητών και την αναβάθμιση του τμήματος, δύναμη που αντλείται από τις επιλογές των φοιτητών, μέσω της ανάδειξης εκπροσώπων από τις φοιτητικές  εκλογές!

Στις συνελεύσεις φαρσοκωμωδίας λοιπόν εμείς θα συνεχίσουμε να απαντάμε με προτάσεις ουσίας!!!

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: