Κανένας φοιτητής χωρίς Σεμινάριο !


Σήμερα είδαμε και τις πρώτες ανακοινώσεις διδασκόντων για επιπλέον φοιτητές στα Σεμινάρια. Σκοπός η ικανοποίηση του αιτήματος να μην υπάρξει κανένας φοιτητής χωρίς Σεμινάριο στην δήλωση μαθημάτων.

Η κίνηση αυτή, από μεριάς διδασκόντων, είναι ένα πρώτο θετικό βήμα στην αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος που δημιουργήθηκε με την επιβολή ανώτατου ορίου στην συμμετοχή φοιτητών, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Τμήματος.

Επί του πρακτέου,η αναθεώρηση και η αναπροσαρμογή συνολικά του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών είναι επιτακτική ανάγκη. Ανάγκη που απαιτεί έναν γόνιμο διάλογο ανάμεσα σε καθηγητές και φοιτητές.

Η παράταξη μας έχει καταθέσει (Αρ. πρωτοκόλλου 438,ημερομηνία 6/10/2014) επίσημα την πρόταση της, καθώς και έχει κινηθεί όλο αυτόν τον καιρό με στόχο να μην απομείνει κανένας φοιτητής που να μην έχει συμπεριλάβει στην δήλωση του Σεμινάρια!

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Τμήμα! Μόνο συλλογικά μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: