Κανένας φοιτητής χωρίς Σεμινάριο !


Σήμερα είδαμε και τις πρώτες ανακοινώσεις διδασκόντων για επιπλέον φοιτητές στα Σεμινάρια. Σκοπός η ικανοποίηση του αιτήματος να μην υπάρξει κανένας φοιτητής χωρίς Σεμινάριο στην δήλωση μαθημάτων.

Η κίνηση αυτή, από μεριάς διδασκόντων, είναι ένα πρώτο θετικό βήμα στην αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος που δημιουργήθηκε με την επιβολή ανώτατου ορίου στην συμμετοχή φοιτητών, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Τμήματος.

Επί του πρακτέου,η αναθεώρηση και η αναπροσαρμογή συνολικά του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών είναι επιτακτική ανάγκη. Ανάγκη που απαιτεί έναν γόνιμο διάλογο ανάμεσα σε καθηγητές και φοιτητές.

Η παράταξη μας έχει καταθέσει (Αρ. πρωτοκόλλου 438,ημερομηνία 6/10/2014) επίσημα την πρόταση της, καθώς και έχει κινηθεί όλο αυτόν τον καιρό με στόχο να μην απομείνει κανένας φοιτητής που να μην έχει συμπεριλάβει στην δήλωση του Σεμινάρια!

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Τμήμα! Μόνο συλλογικά μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε!

Advertisements

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: