Η Αριστερά προτείνει διαγραφές φοιτητών!!!


Η έννοια του μέτρου έχει χαθεί καιρό τώρα στην σκέψη της Αριστεράς και τις αποχρώσεις που εκφράζονται σε μειοψηφίες μέσα στους φοιτητικούς Συλλόγους.

Ανορθολογικές αντιδράσεις που οδηγούν στην απαξίωση του ελληνικού δημοσίου Πανεπιστημίου αποτελούν καθημερινότητα στην πανεπιστημιούπολη του Ρεθύμνου.

Απαξίωση των θεσμών, υποβάθμιση των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων εκπροσώπησης, προπαγανδιστική ρητορεία και αλλοτρίωση της έννοιας και του σκοπού του Πανεπιστημίου, αποτελούν πλέον κοινό τόπο στον Πανεπιστημιακό χώρου του Γάλλου.

Το αποκορύφωμα επήλθε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ.,στις 22/10/2014

Οι επαγγελματίες επαναστάτες, σε πλήρη σύμπραξη κατέθεσαν αίτημα για διεξαγωγή πειθαρχικής συνέλευσης με σκοπό την Διαγραφή φοιτητών και μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ απο τον Σύλλογο φοιτητών!

Τα βολεμένα πλουσιόπαιδα της Βούλας και των υπολοίπων προαστίων, ως καλά συγκοινωνούντα δοχεία, οραματίζονται λαϊκά δικαστήρια, πλατείες και κρεμάλες της Σταλινικής εποχής.

Σε ότι οραματίζεται διαγραφές φοιτητών, πειθαρχικές συνελεύσεις και εξορία στα γκουλάγκ όσων τοποθετούνται πολιτικά απέναντι τους, δεν θα δείξουμε καμιά ανοχή.

Καμία ανοχή στα άκρα, στον Φασισμό και την μισαλλοδοξία !

Advertisements

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: