Προτάσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ στο Σύλλογο αναφορικά με το τρέχον εξάμηνο!


Ομολογουμένως πλέον, οι 3 εβδομάδες κατάληψης, δημιούργησαν πολύ σημαντικά »πρακτικά» προβλήματα στο τρέχον εξάμηνο και στις σπουδές μας. Το εξάμηνο δεν χάθηκε όχι για τον λόγο ότι δεν χανόταν, αλλά επειδή υπήρξαν πρωτοποριακές πρωτοβουλίες για το Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπως αυτή της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ρεθύμνου η οποία κατέθεσε στην 3η κατά σειρά Γενική Συνέλευση Ανεξάρτητο, Ανοιχτό πλαίσιο, συγχωνεύοντας 5 αιτήματα της πασπ ρεθύμνου και όχι όπως ευαγγελίζονται κάποιοι κακοπροαίρετοι παραπληροφοριοδότες ολόκληρο πλαίσιο.

Οι Δημοκρατικές παρατάξεις στο Πανεπιστήμιο συμφώνησαν μετά από επίσημο κάλεσμα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ρεθύμνου στην Πασπ και συγκεκριμένα μετά από κάλεσμα που έγινε από την παράταξη μας μπροστά σε 1600 φοιτητές. Όποιος θέλει ας το αμφισβητήσει.

Να ενημερώσουμε πως πρακτικά υπάρχουν, υπογεγραμμένα ακριβώς μετά την 4η κατά σειρά συνέλευση που αποδεικνύουν ποια πλαίσια νίκησαν.

Στα δικά μας τώρα, για άλλη μια φορά ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης κάνουμε πράξη αυτά για τα οποία αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε τόσα χρόνια, για τις προτάσεις μας. Καταθέσαμε κείμενο με συγκεκριμένα αιτήματα αναφορικά με τις αναπληρώσεις μαθημάτων, τα σεμινάρια και την παράταση του εξαμήνου.

Να σημειωθεί πως ήμασταν η ΜΟΝΗ παράταξη που ενδιαφέρθηκε για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, την στιγμή που η σύμπραξη ΑΡΕΝ-ΕΑΑΚ καυχιόνταν για τα δήθεν επιτεύγματα της κατάληψης (Βλέπε: Γλέντι Κυριακής, εικαστικές παρεμβάσεις, τραμπουκισμούς φοιτητών, αντιμαθήματα, ολικός αποκλεισμός του Πανεπιστημίου, κ.α), μια Πασπ να ψάχνεται για τον αν είναι Ανεξάρτητη από το ΠΑΣΟΚ ή αν αποκλίνει από την γραμμή της Πασπ Ρεθύμνου (Υ.Γ: Ας τους γράψει κάποιος κάτι έτοιμο τουλάχιστον να λένε, για το θεό) και ένα ΜΑΣ να λέει τα γνωστά.

Εμείς συνεχίζουμε με πράξεις και όχι με λόγια, προτείναμε στο όργανο ενδεχόμενες ημερομηνίες για την διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης Φοιτητών, την στιγμή που οι υπόλοιπες παρατάξεις πρότειναν ως ημερομηνία την προηγούμενη Πέμπτη 11/12 μη αναλογιζόμενοι τα καταστατικά αρχεία για την πραγματοποίηση μιας συνέλευσης.

Πιαστήκατε πάλι στον Ύπνο συνάδελφοι, η θεσμικότητα σας φτάνει μέχρι το σημείο που κλείνετε το Πανεπιστήμιο, μετά επιστρέφουμε στα παλιά!

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ…

111111111

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: