Ενδεικτικές Σημειώσεις Για Όλα τα Μαθήματα της Εξεταστικής!!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!!


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από σήμερα μπορείτε να στέλνετε στο e-mail Σημειώσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης για να λάβετε ενδεικτικές σημειώσεις και βοηθήματα αναφορικά με όλα τα μαθήματα της Εξεταστικής του Φεβρουαρίου! Να τονίσουμε πως οι σημειώσεις είναι βοηθητικές και θα σας προτρέπαμε να μην παραμελήσετε και το σύγγραμα του κάθε διδάσκοντα από το οποίο και θα πάρετε επιπλέον γνώσεις για κάθε μάθημα!

Οι ενδεικτικές σημειώσεις θα αρχίσουν να στέλνονται από την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, ωστόσο μπορείτε να στέλνετε στο e-mail μας dappolitikou.simeiwseis@gmail.com από σήμερα !

Για οποιαδήποτε σας απορία μπορείτε να επικοινωνείτε επίσης στο e-mail dapndfk.polep.reth@gmail.com !

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ….

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ!!!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/199/8589290/files/2014/12/img_0128.jpg

Advertisements

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: