Δωρεά συγγραμμάτων στην Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη


10686677_849963591693650_703536881736210558_n1510859_849963618360314_5147794633389470039_n

Η ενίσχυση της Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης με κάθε δυνατό τρόπο ήταν, είναι και θα πρέπει να είναι θέση της Πανεπιστημιακής κοινότητας. Κομμάτι της οποίας αποτελούν και οι φοιτητές του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης. 

Στον βαθμό που μας αναλογεί, έπειτα από πρόταση της παράταξης μας, ο Σύλλογος Φοιτητών, συγκέντρωσε και δώρισε στην Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη συγγράμματα από τα αποθεματικά της δανειστικής βιβλιοθήκης που διατηρεί τα τελευταία χρόνια. 

Σκοπός η αντικατάσταση των φθαρμένων συγγραμμάτων, καθώς και η ενίσχυση του αριθμού των αντιτύπων αναφορικά με συγγράμματα που αφορούν τις Κοινωνικές Επιστήμες.

Παρακάτω σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του Συλλόγου Φοιτητών :

«Σήμερα ο Σύλλογος Φοιτητών του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης δώρισε από τα αποθέματα της δανειστικής βιβλιοθήκης του μέρος συγγραμμάτων στην κεντρική βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Παράρτημα Ρεθύμνου.

Ευχαριστούμε όλους τους φοιτητές που βοήθησαν σε αυτό το εγχείρημα.«

Advertisements

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: