Ανακοίνωση από τον κύριο Δαφέρμο


IMG_2011-0

Σας ενημερώνουμε πως ο κύριος Δαφέρμος έβγαλε ενημέρωση σχετικά με νέα δειγματοληψία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12/10/15 και ώρα 09:00, απο ομάδα 25 φοιτητών και στην οποία θα συμμετέχουν όσοι  παρακολουθούν το ΥΕΠ και το ΥΕΣ αυτού του εξαμήνου.

Καλούνται, όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στη δειγματοληψία, να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής  στο https://goo.gl/SBwKXW μέχρι την Παρασκευή 09/10 το βράδυ, εκτός και αν υπερκαλυφθούν οι 25 θέσεις νωρίτερα. Επίσης, στη συγκεκριμένη Δειγματοληψία, θα συμμετάσχουν μόνον οι φοιτητές που έχουν δηλώσει το ΥΕΠ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση εδώ.

Advertisements

Ετικέτες: ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: