Ανακοίνωση σχετικά με τις Δηλώσεις Μαθημάτων!


image

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις των μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο ξεκίνησαν και θα υποβληθούν στο διάστημα από 09/10/2015 έως 23/10/2015 ΑΥΣΤΗΡΑ.

Η υποβολή των δηλώσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικώς μέσω της εφαρμογής του Students Web (http://student.cc.uoc.gr).

  • Υπενθυμίζουμε στους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες ότι έχουν παραλάβει τους κωδικούς τους κατά την εγγραφή τους (έντυπο e-University και Students Web). Oι πρωτοετείς φοιτητές πρέπει να δηλώσουν έξι (6) μαθήματα στο σύνολο, δηλαδή τα 5 υποχρεωτικά του εξαμήνου τους (Α’ ΥΠΟ) και την ξένη γλώσσα (Αγγλικά για Πολιτικούς Επιστήμονες Α’)
  • Οι δευτεροετείς φοιτητές θα δηλώσουν 4 υποχρεωτικά, 1 Αγγλικά και 1 ΥΕΠ.
  • Οι τριτοετείς φοιτητές θα δηλώσουν ΜΟΝΟ τα 4 ΥΕΠ. Τα σεμινάριά τους θα δηλωθούν από τους διδάσκοντες απευθείας στη Γραμματεία. Αντίστοιχα, οι τεταρτοετείς φοιτητές θα δηλώσουν ΜΟΝΟ τα 3 ΥΕΠ και τα σεμινάριά τους θα δηλωθούν από τους διδάσκοντες απευθείας στη Γραμματεία.
  • Οι πεμπτοετείς φοιτητές πρέπει να δηλώσουν 6 μαθήματα στο σύνολο σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών τους.
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΤΟΣ οι φοιτητές (εκτός του πρώτου έτους) μπορούν να δηλώσουν 6+1.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΘΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΤΟΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ∆ηλώσεις μαθημάτων που δεν ακολουθούν τις οδηγίες (πλήθος μαθημάτων και κατηγορίες μαθημάτων) θα διορθώνονται αυτόματα από τη Γραμματεία.

  • Για τους φοιτητές μεγαλύτερων ετών (6ο και πάνω) ισχύει δήλωση μέχρι 8 μαθημάτων συνολικά.
  • ∆ΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ότι σύμφωνα και με την αρ.: 142/4-3-2015 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος, για τους φοιτητές /τριες που εισήχθησαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 έως και το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, από το σύνολο των 10 ΥΕΣ τα 2 ΥΕΣ μπορούν να τα αντικαταστήσουν με 2 ΕΛΕ είτε στο 3ο έτος φοίτησης ή στο 4ο έτος φοίτησης είτε σε μεγαλύτερο έτος φοίτησης.
  • ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Θα πρέπει να γίνει δήλωση συγγραμμάτων στο σύστημα του Υπουργείου ΕΥ∆ΟΞΟΣ. Αν δεν γίνει η δήλωση στο σύστημα ΕΥ∆ΟΞΟΣ ο φοιτητής/τρια δεν θα μπορέσει να πάρει συγγράμματα για τα μαθήματα που έχει δηλώσει.
  • Σε περίπτωση που οι φοιτητές/τριες αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα στην εφαρμογή θα μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος ή στο e-mail: gkoukouraki@uoc.gr

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της γραμματείας εδώ.

Advertisements

Ετικέτες:

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: