Φοιτητική Μέριμνα ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Ανακοίνωση για τη Στέγαση Πρωτοετών φοιτητών


imageΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΛΙΝΩΝ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ 10 ΜΟΡΙΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ) ΚΑΙ ΑΝΩ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 09:00 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΞΕΝΙΑ (ΝΙΚ.ΨΑΡΡΟΥ 46).

Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 27, 29 ΚΑΙ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΩΡΕΣ 08:00 – 12:00.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ 9 ΜΟΡΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ 9 ΜΟΡΙΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΗΣ.
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ (ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΚΛΙΝΑ) ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ skouloudi@admin.uoc.gr (ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΏΡΑ 12:00), ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ, ΟΙ ΚΛΙΝΕΣ ΘΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ.
ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ 9 ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ 8 ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΚΛΙΝΕΣ, ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Advertisements

Ετικέτες: ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: