Κάλεσμα- ενημέρωση φοιτητών σχετικά με τις κρατικές παροχές εκπαιδευτικού υλικού για σπουδαστές


IMG_2018-0Αγαπητέ φοιτητή,

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 ξεκίνησαν οι δηλώσεις συγγραμμάτων για τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4009/2011 δεν επιτρέπεται η δήλωση και παραλαβή συγγραμμάτων εφόσον είστε ήδη κάτοχος άλλου πτυχίου ή έχετε ξεπεράσει τα ν+2 έτη σπουδών.

Ωστόσο, σας υπενθυμίζουμε ότι οι μη δικαιούχοι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν συγγράμματα μέσω του εθελοντικού προγράμματος Ανταλλαγής Συγγραμμάτων – Εύδοξος+ (http://eudoxus.gr/EudoxusPlus.html).

Για κάθε σύγγραμμα που παραχωρείτε μέσω του Εύδοξος+, συγκεντρώνετε πιστωτικές μονάδες, τις οποίες μπορείτε στη συνέχεια να αξιοποιήσετε για την απόκτηση ελεύθερων συγγραμμάτων.

Επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό μπορείτε να αναζητήσετε στο ψηφιακό αποθετήριο «Κάλλιπος» (http://repository.kallipos.gr/), που αναπτύχθηκε από το Σύνδεσμο Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (Σ.Ε.Α.Β.) με τη συνδρομή του ΕΔΕΤ, και φιλοξενεί ηλεκτρονικά συγγράμματα ανοικτής πρόσβασης που καλύπτουν όλο το επιστημονικό φάσμα.

Τέλος, σας προσκαλούμε να εγγραφείτε στη λίστα της δράσης ΔΙΑΥΛΟΣ (https://diavlos.grnet.gr/subscribe), για να λαμβάνετε γνώση των επιστημονικών/πολιτιστικών εκδηλώσεων που μεταδίδονται ζωντανά μέσω του δικτύου ΕΔΕΤ κάθε εβδομάδα.

Advertisements

Ετικέτες: , ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: