Φοιτητική Μέριμνα ΡΕΘΥΜΝΟΥ: ανακοίνωση για τους Πρωτοετείς δικαιούχους δωρεάν Σίτισης


image

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ & ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ)
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016

Η διαδικασία ενεργοποίησης του δικαιώματος δωρεάν σίτισης πρωτοετών φοιτητών, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών, για το ακαδ. έτος 2015-2016, θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015, ώρες 10:00 με 13:00, στο γραφείο σίτισης (Β.008) της Φοιτητικής Μέριμνας, κτήριο Β΄.

Από την ανωτέρω ημερομηνία και εξής μπορούν να προσέλθουν για ενεργοποίηση όλοι οι φοιτητές ειδικών κατηγοριών (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, με αδελφό φοιτητή, ορφανοί, με σοβαρούς λόγους υγείας, κτλ), σύμφωνα με τη σχετική ΚΥΑ (Φ5/68535/Β3. ΦΕΚ:1965Β/18-6-2012).

Η ενεργοποίηση θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της ακαδημαϊκής ταυτότητας του φοιτητή.

Όσον αφορά τους φοιτητές μη ειδικών κατηγοριών, θα ενημερωθούν για τη δυνατότητα και το χρόνο εξυπηρέτησής τους με νεότερη ανακοίνωση τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Φοιτητική Μέριμνα Σχολών Ρεθύμνου

Advertisements

Ετικέτες: , , ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: