Καταγγελία προς το Συντονιστικό της Κατάληψης και την ΑΕΠ-ΕΑΑΚ


imageΔυστυχώς, σε μία ακόμα Γενική Συνέλευση Όλων των Σχολών, γίναμε μάρτυρες μιας φαρσοκωμωδίας που με τίποτα δεν πρέπει να αφήσουμε να επαναληφθεί, ως υπεύθυνα άτομα και ενεργοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα ελάχιστα μέλη του φοιτητικού σώματος που συμμετείχαν σε αυτή τη Γενική Συνέλευση, αποφάσισαν την συνέχιση της κατάληψης του χώρου της Πανεπιστημιούπολης του Γάλλου, με τον κίνδυνο της απώλειας του Χειμερινού Εξαμήνου, να είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατός.

Καταγγέλουμε, λοιπόν, τη στάση καθ’ όλη τη διάρκεια της Συνέλευσης του Συντονιστικού της Κατάληψης για τη φασιστική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του, καθώς και για την μεροληπτική στάση του σε όλα τα ευτράπελα που προκάλεσαν τα στελέχη της ΑΕΠ-ΕΑΑΚ. Μάλιστα, οι συνάδελφοι του Συντονιστικού ευθαρσώς τοποθετούνταν ως στελέχη της παράταξης από την οποία προέρχονται! Περαιτέρω, καταγγέλλουμε τους ασφυκτικούς κλοιούς που δημιούργησαν τα στελέχη της ΑΕΠ-ΕΑΑΚ γύρω από το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης, το οποίο αποτελούνταν από μέλη του Συντονιστικού της Κατάληψης και κατά συνέπεια της προαναφερθείσας παράταξης. Η παρεμπόδιση των πολιτικών τοποθετήσεων των στελεχών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, είτε με παρεμβολές, είτε με τη σκόπιμη απενεργοποίηση του μικροφώνου, αποτελούν κάποια από τα πεπραγμένα των μελών της παράταξης των ΑΕΠ-ΕΑΑΚ. Επιπρόσθετα, καταγγέλλουμε την άσκηση σωματικής βίας από στελέχη της αριστερής παράταξης ΑΕΠ-ΕΑΑΚ, όπου ο αντρισμός τους και η μαγκιά τους, τους έφτασε  στο σημείο να επιτεθούν σε μία κοπέλα- στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!

ΕΜΕΙΣ, διεκδικούμε ένα Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, για να παλέψουμε με τα νόμιμα και θεσμικά μέσα για το συμφέρον της δικής μας, αλλά και των επόμενων γενεών, χωρίς τα ανδρίκελα των εκάστοτε Αριστερών παρατάξεων. Κόντρα σε παράλογες και άτακτες πρακτικές, απαντάμε με όσα διεκδικήσαμε και κατάφεραμε να πραγματοποιήσουμε, όλα αυτά τα χρόνια για όλους ανεξαιρέτως τους φοιτητές! Βρισκόμαστε απέναντι σε κάθε είδους πρακτικές που έχουν ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση των σπουδών και του πτυχίου μας!

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να διεκδικούμε, μέσα από ορθολογικές και υλοποιήσιμες προτάσεις τη δωρεάν Σίτιση, Στέγαση, αλλά και μεταφορά των αδύναμων οικονομικά συμφοιτητών μας!

Είμαστε η υπεύθυνη δύναμη και αντλούμε ιδέες από τις ανάγκες των συμφοιτητών μας!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: