Τέλος Κατάληψης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο!!


image

Μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης Όλων των Σχολών την περασμένη Τετάρτη 11/11/15, το Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου  είναι και πάλι ΑΝΟΙΧΤΟ!

Τα αποτελέσματα, όπως αυτά διαμορφώθηκαν μετά το τέλος της ψηφοφορίας είναι τα εξής:

ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: 767

Συντονιστικό κατάληψης: 392

ΜΑΣ: 103

Το Πλαίσιο για Ανοιχτό Πανεπιστήμιο συμπεριελάμβανε προτάσεις που δίνουν άμεσες λύσεις στα μείζονα προβλήματα του πανεπιστημίου, όπως η Σίτιση και η Στέγαση, αλλά και η Μεπτά φορά.

Ήδη, η ανταπόκριση της διοίκησης των ΚΤΕΛ ήταν άμεση, κάτι που αποδείχτηκε από το σχετικό δημοσίευμά της στα τοπικά μέσα, όπου ανέφερε πως είναι διαθέσιμη να συζητήσει για τη μείωση του εισητηρίου με εκλεγμένους εκπροσώπους των φοιτητών. Θα θέλαμε όμως, να υπενθυμήσουμε πως τόσο το ΚΤΕΛ Ρεθύμνου- Χανίων, όσο και το κέιτερινγκ Γευσήνους αποτελούν ιδιωτικές επιχειρήσεις και η όποια αύξηση στη τιμή της παροχής των υπηρεσιών των δυο εταιρειών, οφείλεται καθαρά στην αύξηση του Φ.Π.Α..

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σε κάθε φοιτητή. Αναγνωρίζουμε πως υπάρχουν προβλήματα, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης γενικότερα, αλλά και στο τμήμα μας ειδικότερα και δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε μέσω θεσμικών και δημοκρατικών τρόπων, σε συνεργασία με τη διοίκηση του τμήματος και του Πανεπιστημίου να τα επιλύσουμε.

Οραματιζόμαστε έναν άκρως δημοκρατικό τρόπο ευμάρειας για το Πανεπιστημιό μας, ο οποίος σίγουρα δεν είναι οι παράνομες καταλήψεις και οι βανδαλισμοί της Πανεπιστημιούπολης Ρεθύμνου.

ΔΑΠΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: