Ανακοίνωση για την ορκομωσία


imageΣας ενημερώνουμε, ότι η τελετή ορκομωσίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 13:00 στο Αμφιθέατρο Δ3.

Όσοι/ες θα συμμετάσχουν στην ορκωμοσία θα πρέπει να προσέλθουν, πριν την τελετή, στη Γραμματεία του Τμήματος προκειμένου να καταθέσουν τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Ηλεκτρονική Φοιτητική ταυτότητα (ή/και τρίπτυχο),
  2. Δελτίο ειδικού εισιτηρίου (πάσο),
  3. Βιβλιάριο υγείας (εφόσον υπάρχει),
  4. Κάρτα σίτισης
  5. πτυχιακή εργασία και CD (όσοι/ες έχουν αναλάβει) στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου και στη συνέχεια να προσκομίσουν Φωτοτυπία του σχετικού εντύπου στη Γραμματεία του Τμήματος.

Σε περίπτωση που έχετε χάσει ένα από τα παραπάνω δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλετε έντυπο υπεύθυνης δήλωσης στη γραμματεία μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά του Ν. 1599/86, ώστε να δικαιολογήσετε τη μη κατάθεσή τους.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της γραμματείας εδώ.

Advertisements

Ετικέτες:

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: