Ανακοίνωση της κυρίας Χειλά


IMG_2005Σας πληροφορούμε, ότι στο μάθημα της κυρίας Χειλά »Αγγλικά για Π.Ε. Γ΄», απαιτείται η συγγραφή εργασίας. Συγκεκριμένα, ένα ερευνητικό δοκίμιο, στο οποίο θα αναφέρετε την άποψή σας για ένα θέμα που θα επιλέξετε. Το δοκίμιο, απαιτείται να είναι έκτασης 1.500 λέξεων και να περιλαμβάνει βιβλιογραφία και παραπομπές, όπως και το κείμενο στη σελίδα 147 του βιβλίου των Αγγλικών. Στα section D όλων των ενοτήτων του βιβλίου, θα βρείτε λεπτομέρειες για τη συγγραφή κειμένων αυτού του τύπου.

Απαιτείται έγκριση του θέματος από την κα Χειλά. Μπορείτε να έλθετε σε επικοινωνία μαζί της μέσω e-mail στο marinahila1@gmail.com μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. Η εργασία βαθμολογείται από 1-3 μονάδες, αναλόγως ποιότητας. Επίσης, μπορείτε πριν τη τελική παράδοση να αποστείλετε μέσω e-mail, ή να παραδόσετε εγγράφως την εργασία, ώστε να διορθωθούν τυχόν λάθη και να πετύχετε όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογία.

 

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση από τη Γραμματεία του τμήματος, εδώ.

Advertisements

Ετικέτες: , , ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: