Ανακοίνωση για τη Διευρυμένη Εξεταστική


image
Άλλη μία πάγια πρόταση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έγινε πράξη!
Τα προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη, ύστερα από δική μας παρέμβαση, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχώρησε στην υλοποίηση της διπλής εξεταστικής. Με τον τρόπο αυτό, οι φοιτητές δεν είναι αναγκασμένοι να περιμένουν την επαναληπτική εξέταση των μαθημάτων που οφείλουν για τη λήψη του πτυχίου τους.
Έτσι λοιπόν και φέτος, με την ΠΝΠ 184/30.12.2015, στο άρθρο 6,παρ. 3, θεσπίζεται η πτυχιακή εξεταστική για τους επί πτυχίω φοιτητές και για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, όπως είχαμε προτείνει με επιστολή μας την 1η Δεκεμβρίου στον Υπουργό Παιδείας.
Αυτό σημαίνει ότι, στη χειμερινή εξεταστική, οι επί πτυχίω φοιτητές θα μπορούν να εξεταστούν σε μαθήματα χειμερινών αλλά και θερινών εξαμήνων.
Συνεχίζουμε μέχρι την οριστική θεσμοθέτησή της στις εξεταστικές χειμερινών και εαρινών εξαμήνων.

Σας πληροφορούμε λοιπόν, ότι όσοι βρίσκεστε από το 9ο εξάμηνο και άνω και ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην διευρυμένη εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου, ότι θα πρέπει να δηλώστε τα μαθήματα στα οποία επιθυμείτε να εξεταστείτε αποστέλλοντας e-mail στην Κα Κουκουράκη Γεωργία, gkoukouraki@uoc.gr ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 και ώρα 15:00.

Το ακριβές πρόγραμμα των μαθημάτων της διευρυμένης εξεταστικής, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης μαζί με το κανονικό πρόγραμμα της Εξεταστικής του Ιανουαρίου 2016.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ∆ΗΛΩΣΕΙΣ ∆ΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ∆ΕΚΤΕΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: