Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επιστήμονα, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισμένου Χρόνου


imageΣας ενημερώνουμε, ότι το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, αναζητεί επιστήμονα, ώστε να διδάξει με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισμένου Χρόνου (με ποσοστό αμοιβής 30% από τις πλήρεις αποδοχές της βαθμίδας του λέκτορα) το γνωστικό αντικείμενο “ΝΕΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ’’ για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016.

Oι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να αποσταλούν έως την 01/02/2016.

Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να αποστείλουν είτε ηλεκτρονικά σε CD-ROM ή με τη μορφή συνημμένου αρχείου (WORD/PDF) με την ένδειξη «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος» στο e-mail: kornarao@uoc.gr, είτε αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, Πανεπιστημιούπολη Γάλλου, Ρέθυμνο, τα παρακάτω:

  1. Βιογραφικό Σημείωμα
  2. Τίτλους σπουδών (πτυχίο – μεταπτυχιακό – διδακτορικό). Για τους τίτλους σπουδών που αποκτήθηκαν στο εξωτερικό απαιτείται αναγνώριση από το ∆.Ι.Κ.Α.Τ.Σ.Α/∆.Ο.Α.Τ.Α.Π.)
  3. Αναλυτικό Υπόμνημα Επιστημονικών ∆ημοσιεύσεων – Αντίγραφα ερευνητικών εργασιών

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος:, τηλ.: 2831077450-51.

 

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση από την Πρόεδρο του τμήματος, εδώ.

Advertisements

Ετικέτες:

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

One response to “Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επιστήμονα, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισμένου Χρόνου”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: