Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης σας εύχεται να έχετε μια καλή εξεταστική περίοδο!


image

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης σας εύχεται καλή εξεταστική περίοδο, εποικοδομητική, με καθαρά μυαλά και χωρίς άγχος!!!

Ιδιαίτερα καλή επιτυχία ευχόμαστε στους πρωτοετείς φοιτητές του τμήματος μας, καθώς για πρώτη φορά θα έρθουν αντιμέτωποι με τον ακαδημαϊκό τρόπο εξέτασης.

Είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε, τόσο στον χώρο του Πανεπιστημίου, όσο και μέσω διαδικτύου στην ομάδα μας, στα e-mail μας: dapndfk.polep.reth@gmail.com  dappolitikou.simeiwseis@gmail.com, (για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία έχετε αναφορικά με σημειώσεις μαθημάτων, ύλες, θεματικές κ.α), ή στα προσωπικά προφίλ που διατηρούμε όλοι οι εκπρόσωποι.

Επίσης, μη ξεχνάτε πως μέσα στο blog μας, θα βρείτε αναλυτικά τις ύλες όλων των μαθημάτων, το πρόγραμμα της εξεταστικής και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο σχετικά με το τμήμα μας, αλλα και την πόλη του Ρεθύμνου.

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης

Υπεύθυνα δίπλα σας!

 

Advertisements

Ετικέτες:

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: