Ενεργοποίηση δικαιώματος Δωρεάν Σίτισης Εαρινού εξαμήνου 2016


image

Σας πληροφορούμε, ότι καλούνται οι φοιτητές, Προπτυχιακοί και Μεταπτυχιακοί, των οποίων ο αριθµός µητρώου τους βρίσκεται στην παρακάτω λίστα των δικαιούχων δωρεάν σίτισης για το εαρινό εξάµηνο ακαδ. έτους 2015-16 να προσέρχονται στο γραφείο της Φοιτητικής Μέριµνας (Β2.001)  από Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 και εξής (από 9:30 έως 14:00), προκειµένου να ενεργοποιήσουν το δικαίωµά τους, ώστε να µπορούν να σιτίζονται δωρεάν από 1η Φεβρουαρίου 2016.  
Την ενεργοποίηση του δικαιώµατός τους, οι εν λόγω φοιτητές, µπορούν να πραγµατοποιήσουν µέχρι και την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2016.

Μετά την ηµεροµηνία αυτή χάνουν το δικαίωµα της δωρεάν σίτισης για το εαρινό εξάµηνο ακαδ. έτους 2015-16 και θα κληθούν να προσέλθουν για ενεργοποίηση οι επιλαχόντες φοιτητές. 

 

image

Α.Μ. Προπτυχιακών

image

Α.Μ. Προπτυχιακών

image

Α.Μ. Προπτυχιακών

image

Α.Μ. Προπτυχιακών

image

Α.Μ. Προπτυχιακών

image

Α.Μ. Προπτυχιακών

image

Α.Μ. Προπτυχιακών

Advertisements

Ετικέτες: , , , ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: