Εξεταστέα Ύλη του Γ´ ΥΠΟ «Αγγλικά για Πολιτικούς Επιστήμονες ΙΙΙ»


imageΣας πληροφορούμε, πως σύμφωνα με ανακοίνωση της κυρίας Χειλά, η εξεταστέα ύλη του Γ´ ΥΠΟ «Αγγλικά για Πολιτικούς Επιστήμονες ΙΙΙ» διαμορφώνεται ως εξής:

  • Τα Section A των 10 Units
  • Τα Section C των 10 Units.
  • Τα Section D των 10 Units

Η εξέταση θα διαμορφωθεί ως εξής:

  1. Απόσπασμα κειμένου για μετάφραση (το πρώτο μισό ή το δεύτερο μισό) από το Section A.
  2. Άσκηση True or False.
  3. Matchterms to definitions.
  4. Troublesome Pairs
  5. Section C (Semantic Focus).
  6. Section D (Research).

(Το Section B δεν περιλαμβάνεται στην ύλη.)

(Τα θέματα θα είναι γνωστά, όμως το Section D μπορεί να περιλαμβάνει και άγνωστες ασκήσεις, επομένως πρέπει να μελετήσετε και τη θεωρία του.)

Υποχρεωτική Εργασία:

Απαιτείται ερευνητικό δοκίμιο με ελεύθερο θέμα (το οποίο θα πρέπει να  γνωστοποιήσετε στη διδάσκοντα πριν αρχίσετε), στο οποίο θα υποστηρίξετε την άποψή σας χρησιμοποιώντας πηγές. Υπενθυμίζουμε ότι η εργασία θα έχει έκταση 1.500 λέξεις και θα περιλαμβάνει βιβλιογραφία και παραπομπές, σύμφωνα με το παράρτημα στη σελ. 147 του βιβλίου. Στο Section D κάθε ενότητας του βιβλίου θα βρείτε λεπτομέρειες για τη συγγραφή εργασίας αυτού του τύπου. Η εργασία αξιολογείται με 1-3 μονάδες, αναλόγως ποιότητας. Προαιρετικά, θα μπορουσατε να συμβουλευτείτε ή να διορθώσετε τυχόν λάθη γΙανουαρίου την εργασία σας, την κυρία Χειλά, ή να τη στείλετε με e-mail στη διεύθυνση mhila@uoc.gr.

Advertisements

Ετικέτες: , , ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: