Εισήγηση της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης στο Σ.Φ.Π.Ε. Σχετικά με καίρια ζητήματα του Τμήματος


Στο Δ.Σ. του Συλλογου Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 22/02/2016 μετά από αίτημα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Π.Ε., εισηγηθήκαμε και πετύχαμε την πραγματοποίηση συνάντησης της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Συλλόγου Φοιτητών μας με τη Πρόεδρο του τμήματος, κυρίαΉβη Μαυρομούστακου, ώστε να συζητηθεί το πρόβλημα των ΥΕΣ που έχει προκύψει και για αυτό το εξάμηνο.

Συγκεκριμένα, πολλοί συμφοιτητές μας δεν εχουν συμπεριληφθεί στις λίστες προτίμησης των Σεμιναρίων, εξαιτίας προβλημάτων που ανέκυπταν κατά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, θεωρούμε άδικο το γεγονος οτι αρκετοί απο τους συμφοιτητές μας, κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς Σεμινάριο, από τη στιγμή που αρκετοί Καθηγητές του τμήματος μας, επιλεγουν τους συμμετέχοντες με βάση των ηλεκτρονικών δηλώσεων.

Έτσι, προτείναμε την αύξηση του αριθμού των προσφερόμενων ΥΕΣ, με Σεμινάρια που θα πραγματοποιούνται σε μορφή συνδιδασκαλίας, δημιουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο νέες κενές θέσεις. Επιπλέον, καταθέσαμε ως πρόταση τη δημιουργία νέου ΥΕΣ, το οποίο θα απευθύνεται στους φοιτητές που βρίσκονται επί πτυχίω. Τέλος, αιτηθήκαμε την άμεση ανάρτηση βαθμολογίων από την εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου.

Στόχος της Πρότασης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, να πραγματοποιηθεί η εν λόγω συνάντηση με τη Πρόεδρο, παρουσία μιας Διαπαραταξιακής Επιτροπής, είναι η επιδίωξη της συλλογικής δράσης και η πίστη μας σε αυτήν, καθώς και διότι πιστεύομε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα που προκύπτει κάθε εξάμηνο με τα ΥΕΣ, είναι ενα πρόβλημα το οποίο αφορά όλους τους φοιτητές του τμήματος και όχι κάποια συγκεκριμένη παράταξη και τους υποστηρικτές της.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: