Κάλεσμα του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης προς τους αποκλεισμένους από τις λίστες συμμετεχόντων των ΥΕΣ


Ρέθυμνο, 24 Φεβρουαρίου 2016

Σήμερα, Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη, μετά από απόφαση του Οργάνου στο Δ.Σ. της 22ας Φεβρουαρίου, συνάντηση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Σ.Φ.Π.Ε. με την κυρία Ήβη Μαύρομούστακου, Πρόεδρο του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης.

Κατά τη συζήτηση σχετικά με τις ηλεκτρονικές φόρμες που κλήθηκαν οι φοιτητές να συμπληρώσουν προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τα προσφερόμενα Σεμινάρια του τρέχοντος εξαμήνου, σημειώθηκε από την κυρία Πρόεδρο, οτι 35 φόρμες ήταν συμπληρωμένες λάθος, παραβιάζοντας τον συνολικό αριθμό που υποχρεούνταν να δηλώσουν στην προτίμηση τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα εις βάρος όσων φοιτητών σεβάστηκαν τους όρους συμπλήρωσης. Επιπρόσθετα, ένας μεγάλος αριθμός φοιτητών δεν συμπλήρωσαν την εν λόγω φόρμα, με αποτέλεσμα να αποκλείονται απο τις λίστες των επιλαχόντων, αφού όλο και περισσότεροι Διδάσκοντες του τμήματος μας λαμβάνουν υπ’ όψιν τους και λειτουργούν με γνώμονα το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν οι φοιτητές κατα τη συμπλήρωση.

Κατά τη προσπάθεια επίλυσης του ζητήματος με τα ΥΕΣ, που δυστυχώς προκύπτει σε κάθε εξάμηνο, η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΠΑΣΠ, οπου συμμετείχαν στη συνάντηση, και μετά από παρότρυνση της κυρίας Προέδρου, προκειμένου και να σημειωθεί επακριβώς ο αριθμός των φοιτητών που δικαιούνται να συμμετέχουν σε Σεμινάρια, καλούμε όλους τους φοιτητές που δεν συμπλήρωσαν την ηλεκτρονική φόρμα και έχουν αποκλειστεί ή απλά δεν εχουν συμπεριληφθεί στις λίστες επιλαχόντων των 11 προσφερόμενων ΥΕΣ, να αποστείλουν στο maria_stam23@outlook.com τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο και Αριθμό Μητρώου), ώστε να δοθούν στην κυρία Μαυρομούστακου την Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 όπου θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση και να εξευρεθεί μια θέση σε Σεμινάριο.

Να σημειωθεί, οτι στη δράση αυτή της Διαπαραταξιακής Επιτροπής δε συμμετείχαν, ως όφειλαν, οι εκπρόσωποι των παρατάξεων ΑΕΠ-ΕΑΑΚ και Μ.Α.Σ.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Η Πρόεδρος                                                                        Η Γραμματέας
Μαρία Σταματάκη                                                              Στυλιανή Ζαννίκου

 

image.jpeg

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: