Κάλεσμα του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης προς τους φοιτητές που επιθυμούν να αρθρογραφήσουν στην εφημερίδα «Πολιτεία»


Ρέθυμνο,  1 Μαρτίου 2016

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 1η Μαρτίου 2016, προχωρούμε στη σύνταξη του νέου ετήσιου τεύχους της εφημερίδας του Σ.Φ.Π.Ε. «Πολιτεία».

Η εφημερίδα «Πολιτεία» θα αποτελείται από άρθρα 1.300 έως 2.000 λέξεων το καθένα, που θα πραγματεύονται επίκαιρα ή διαχρονικά πολιτικά, κοινωνικά, ιστορικά ή και οικονομικά ζητήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην γίνονται αναφορές σε Κομματικούς φορείς ή τις δράσεις τους. Σε αυτή θα αρθρογραφήσει ένας εκπρόσωπος από κάθε παράταξη, όσοι διδάσκοντες του Τμήματός μας επιθυμούν και όσοι φοιτούντες του Τμήματος μας ενδιαφέρονται. Η έκδοση της εφημερίδας θα ειναι ηλεκτρονική και οχι έντυπη, λόγω έλλειψης χρηματικών πόρων του Συλλόγου και θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης.

Καλούμε, όλους τους Φοιτητές του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Συντακτική Ομάδα της Εφημερίδας να επικοινωνήσουν με την Αρχισυντάκτρια- Υπεύθυνη της Εφημερίδας Μαρία- Ελένη Νικηφόρου στο e-mail mariaeleni.nikiforou@yahoo.com ή στο Facebook: https://web.facebook.com/marialena.nikiforou?ref=ts&fref=ts.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
Η Πρόεδρος                                                                       Η Γραμματέας
Μαρία Σταματάκη                                                              Στυλιανή Ζαννίκου

image

Advertisements

Ετικέτες: ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: