Ανακοίνωση για την Πτυχιακή Εργασία


imageΣας πληροφορούμε, οτι όσοι επιθυμείτε να αναλάβετε για πρώτη φορά Πτυχιακή Εργασία κατά το Εαρινό εξάμηνο, θα πρέπει να προσκομίσετε στη Γραμματεία το Έντυπο Δήλωσης της Πτυχιακής Εργασίας, συμπληρωμένο με τον Τίτλο της Εργασίας και υπογεγραμμένο από τον επιβλέποντα καθηγητή, το αργότερο έως την Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016.

Όσοι φοιτητές είχατε αναλάβει Πτυχιακή Εργασία κατά το προηγούμενο εξάμηνο και επιθυμείτε να την εγκαταλείψετε, θα πρέπει να προσκομίσετε στη Γραμματεία το σχετικό Έντυπο Παραίτησης από την Πτυχιακή Εργασία, το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016.

Οι υπόλοιποι φοιτητές/τριες που είχατε αναλάβει Πτυχιακή Εργασία κατά τα προηγούμενα εξάμηνα και επιθυμειτε να την συνεχίσετε, δεν χρειάζεται να προσκομίσετε άλλο έντυπο στη Γραμματεία.

Advertisements

Ετικέτες: , ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: