Μαζικότητα vs Συλλογή Υπογραφών για τη Γενική Συνέλευση


image
Συνάδελφοι, παρατηρώντας για ακόμη μια φορά την ανεύθυνη στάση των υπολοίπων παρατάξεων, που καπηλεύονται τις διεθνείς εξελίξεις για να σπείρουν τον πανικό στο Τμήμα μας γενικότερα, κρίνουμε φρόνημο να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας απέναντι στα τραγελαφικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα.

Οι περισσότεροι έχετε γίνει ή και θα γίνετε θεατές μιας πρωτόγνωρης κίνησης των παρατάξεων της ΑΕΠ-ΕΑΑΚ, ΠΑΣΠ και ΜΑΣ, μία κίνηση συλλογής υπογραφών για τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής συνέλευσης στο Τμήμα. Αυτό το απροκάλυπτο φακέλωμα των συμφοιτητών μας για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων αυτών των παρατάξεων πρέπει όλους να μας βρει απέναντι.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, έχουμε αντιταχθεί σε οποιεσδήποτε κινήσεις τέτοιους είδους, που σκοπό έχουν να ευτελίσουν τις συλλογικές διαδικασίες χρησιμοποιώντας προσωπικά στοιχεία των συμφοιτητών μας.

Στο πρόσφατο Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικής Επιστημης που διεξήχθη προ 2 ημερών, οι συνάδελφοι της ΑΕΠ-ΕΑΑΚ με φθηνούς τραμπουκισμούς και αδιανόητους χαρακτηρισμούς προς τα στελέχη της ΔΑΠ προσπάθησαν να αμφισβητήσουν ανεπιτυχώς όχι μόνο τα εκλογικά αποτελέσματα, αλλά ακόμη και τα αιρετά μέλη του Δ.Σ.! Η απόφαση που εν τέλει πάρθηκε στο Δ.Σ. ύστερα από πρόταση της ΔΑΠ, όρισε Γενική Συνέλευση Τμήματος για τις 6 Απρίλη, με γνώμονα πάντοτε την εξασφάλιση της μαζικότητας σε αυτές (ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο η ΔΑΠ την επιδιώκει με ορθούς τρόπους) , καθώς και την πλήρη ολοκλήρωση των εν αναμονή δράσεων του Συλλόγου μας και των παρατάξεων μέσα σε αυτόν.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι πολύ απλό… Θέλουμε ως φοιτητές Γενικές Συνελεύσεις που να αφορούν και μόνο το ασφαλιστικό και το αγροτικό όπως ορέγονται οι λοιπές παρατάξεις; Ή θέλουμε συνελεύσεις μαζικές που θα συζητηθούν ολοκληρωμένα πλαίσια προτάσεων για την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος;

Εμείς, αγαπητοί συμφοιτητές, γνωρίζουμε την απάντηση και την αποδεικνύουμε κάθε μέρα με τη δράση μας, όντας δίπλα στα προβλήματα και τις ανάγκες των συμφοιτητών μας! Άραγε, οι υπόλοιπες παρατάξεις γιατί αποφεύγουν να μιλήσουν για προτάσεις; Γιατί αποφεύγουν να συζητήσουμε ενώπιον όλων μες το Τμήμα για δράσεις στο Σύλλογο; Γνωρίζουμε και αυτήν την απάντηση….

Συνάδελφοι, αν νομίζετε πως σας ευνοεί η πολιτική συγκυρία και πως έτσι θα μας πλήξετε, μένουμε αδιάφοροι. Αν νομίζετε, όμως ότι θα σας αφήσουμε να προπαγανδίζετε άκριτα τους συμφοιτητές μας, τότε θα σας σταματήσουμε.
Το έργο μας  είναι η απάντηση στις κομματικές σας γραμμές και στη πόλωση που επιδιώκετε!

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης

Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: