Ανακοίνωση του κυρίου Δαφέρμου


imageΣας πληροφορούμε, οτι ο κύριος Δαφέρμος, απευθυνόμενος στους φοιτητές που συμμετέχουν στο ΥΕΣ «Αναλύοντας Πολιτικά ∆εδομένα στο πλαίσιο των Γενικευμένων Γραμμικών Μοντέλων«, ανακοινώνει τη διεξαγωγή νέας Υποχρεωτικής Δειγματοληψίας τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016.

 • Η εκπαίδευση των ∆ειγματοληπτών θα γινει τη Δευτέρα στις 08.45-10.00, στο Εργαστήριο Κοινωνικής Στατιστικής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης.
 • Η έναρξη της τετραήμερης ∆ειγματοληψίας, θα ειναι άμεση, σύμφωνα με ημερήσιο κατάλογο που θα συνταχθεί από τον συνεργάτη του κυρίου Δαφέρμου, ∆ρ. Βιζυργιαννάκη (e-mail: dviziria@gmail.com), ύστερα από ηλεκτρονική συνεννόηση με τους προτιθέμενους να συμμετάσχουν. Η ηλεκτρονική αίτηση θα αναρτηθεί μέχρι την Πέμπτη,  17 Μαρτίου.
 • Η Εισαγωγή των ∆εδομένων στους Η/Υ ειναι υποχρεωτική και θα πρέπει να γινει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 24 Μαρτίου και ώρα 21.00.
 • Οι Καθημερινές ώρες ∆ΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ 10.00-15.00 το πρωί, και 17.30-21.00 το απόγευμα, εκτός κι αν οι ΕΡΩΤΩΜΕΝΟΙ το καθορίσουν μαζί σας διαφορετικά.
 • Στη συγκεκριμένη ∆ΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ μπορούν να συμμετάσχουν οι 28 πρώτοι που θα δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, και να είναι μόνο από το ΥΕΣ.
 • Μετά από τις 21 Μαρτίου (Γενική εκπαίδευση πρωτοετών ∆ειγματοληπτών) θα δίνεται η ευκαιρία και στους έχοντες το ΥΠΟ.
 • Δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν σε καμιά ∆ΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ από τις επόμενες, όσοι/ες δήλωσαν συμμετοχή σε προηγούμενη, και στη συνέχεια την άφησαν ανολοκλήρωτη. Όσοι αθετήσουν την μεταξύ μας συμφωνία και δεν πραγματοποιήσουν 3 ∆ΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ, διαγράφονται αυτόματα από το Σεμινάριο, και δεν γίνονται δεκτοί σε κανένα από εκείνα που μελλοντικά προτίθεμαι να προσφέρω.
 • Ωστόσο, όσοι σε κάποια εβδομάδα δεν κατάφεραν να συμπληρώσουν το φάκελο με τα 20 ερωτηματολόγια, να μην στεναχωριούνται. Θα τους δοθεί την επόμενη κιόλας εβδομάδα χρόνος να τα συμπληρώσουν. Αρκεί να μην κάνουν πίσω.
 • Ριψάσπιδες, και επιλήσμονες του καθήκοντος φοιτητές, δεν θέλει ο διδασκον στα Σεμινάριά του. Παρατηρήθηκε ωστόσο, ότι αν κάποιος ∆ΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΗΣ χρειαστεί περισσότερο από 4 μέρες να συμπληρώσει 20 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, είναι γιατί άλλα του είπαν να λέει, και άλλα αυτός λέει, στους ΕΡΩΤΩΜΕΝΟΥΣ. Η στιγμή της Συνέντευξης είναι ιερή. Θα πρέπει να έχετε διακαή πόθο να πάρετε την πληροφορία. Να κάνετε με όρεξη αυτό που κάνετε. ∆ιαφορετικά, θα αποτύχετε ως ∆ειγματολήπτες, θα εντοπιστείτε και θα απομακρυνθείτε από τις Έρευνες.
 • Ακόμη, αν πετύχετε κάποιο NEETS, δεν είναι καθόλου μεροληπτικό, όταν τελειώσετε τη Συνέντευξη μαζί του, να τον ρωτήσετε: ‘Υπάρχει κάποιος φίλος/κολλητός σου, σ’ αυτή την ηλικία (15-24), που να είναι άνεργος; Έχεις κανένα κινητό του μήπως; Η φωνή των άνεργων Νέων θα πρέπει να ακουστεί. Και θα φροντίσουμε, ως Εργαστήριο, να τη μεταφέρουμε και πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας…’.
 •  Στην έρευνα των NEETS έχετε κάποιοι/ κάποιες δυσκολίες. Μην εγκαταλείπετε όμως τον αγώνα. Τα γνωστικά και άλλα οφέλη που θα αποκομίσετε είναι σημαντικά και πρωτόγνωρα. Τίποτα ωραίο δεν γίνεται χωρίς πείσμονα προσπάθεια.
 • Οποιοσδήποτε συλληφθεί για fabricated Data, απομακρύνεται αυτόματα από όλα τα μαθήματα.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: