Ερωτηματολόγιο απο τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τα προβλήματα του Πανεπιστημίου και του Τμήματός μας


ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

image

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός ερωτηματολογίου, το οποίο αφορά καθημερινά προβλήματα, ανάγκες και απαιτήσεις των φοιτητών του Τμήματος μας.

Την προηγούμενη Πέμπτη, βρισκόμασταν στις αίθουσες διδασκαλίας μοιράζοντας το ερωτηματολόγιο αυτό σε έντυπη μορφή ζητώντας απο τους συμφοιτητές μας να το συμπληρώσουν. Σήμερα, δημοσιεύουμε σε ηλεκτρονική μορφή το ερωτηματολόγιο μας, ώστε να συμπληρωθεί απο όλους τους συμφοιτητές μας, από όπου και να βρίσκονται.

Ζητούμε την άποψη σας, ώστε να βγουν συμπεράσματα σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Κρήτης γενικότερα και του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης ειδικότερα.

Όλα αυτά τα χρόνια, συμβάλλουμε στην βελτίωση της καθημερινότητας των φοιτητών στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και δεν είναι λίγα όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα.

Με τη συμμετοχή σας σε αυτή μας τη δράση, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο, μας δίνετε ώθηση στο να αναδείξουμε τα προβλήματα και να κινηθούμε προς την επίλυση τους.

Τα αποτελέσματα των ερωτηματολογίων θα δημοσιευθούν την Κυριακή, 20…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 13 επιπλέον λέξεις

Advertisements

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: