Ενδεικτικές- Βοηθητικές Σημειώσεις των Μαθημάτων Εαρινού εξαμήνου!


image

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως, από σήμερα μπορείτε να στέλνετε στο e-mail σημειώσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, τα μαθήματα για τα οποία θα θέλατε να λάβετε τις διαθέσιμες ενδεικτικές σημειώσεις και βοηθήματα που διαθέτουμε, αναφορικά με όλα τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου!

Να τονίσουμε πως οι σημειώσεις είναι βοηθητικές και θα σας προτρέπαμε να μην παραμελήσετε και το ακαδημαϊκό σύγγραμμα του κάθε διδάσκοντα, από το οποίο και θα ολοκληρώσετε τις γνώσεις σας πάνω σε κάθε αντικείμενο διδασκαλίας.

Οι ενδεικτικές σημειώσεις θα στέλνονται, κατόπιν αιτήματός σας στο e-mail μας dappolitikou.simeiwseis@gmail.com από σήμερα κιόλας!!

Για οποιαδήποτε απορία σας, μπορείτε να επικοινωνείτε επίσης στο e-mail dapndfk.polep.reth@gmail.com !

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!!!

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

Δίπλα στο φοιτητή, με υπευθυνότητα!

Advertisements

Ετικέτες: , , , ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: