Το ιστολόγιο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης ανανεώθηκε!!!


image

Αγαπητές μας φίλες και συμφοιτήτριες,

Αγαπητοί μας φίλοι και συμφοιτητές,

είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το ανανεωμένο ιστολόγιο μας, μέσα απο το οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για όλες τις ανακοινώσεις του τμήματος Πολιτικής επιστήμης, καθώς και για την επικαιρότητα, τις αλλαγές που αφορούν την ακαδημαϊκή πραγματικότητα και για την εκπαίδευση και την κατάρτιση, γενικότερα.

Για να είστε κι εσείς άμεσα ενημερωμένοι, μπορείτε να εισάγετε το email σας στην ενότητα «Ακολούθησε τι ιστολόγιο μας μεσω email», και να λαμβάνετε πρώτοι τις νέες ανακοινώσεις!!!

Στο ανανεωμένο μας blog, μπορείτε επίσης, να ενημερώνεστε για τις επόμενες εκδηλώσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, να βρείτε χρονολογικά ανα μήνα και έτος τις παλαιότερες ανακοινώσεις μας, να αναζητήσετε συγκεκριμένα θέματα απο δημοσιεύσεις μας, καθώς και μεσω των ετικετών-tags, να παραπεμφθείτε σε ειδικές υποκατηγορίες δημοσιεύσεων.

Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να ανταποκρινόμαστε, όσο γίνεται πιο άμεσα και αποτελεσματικά στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Παρακαλούμε, για οποιοδήποτε παράπονο ή παρατήρηση σας, μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία με κάποιον απο τους εκπροσώπους μας, μέσω Facebook ή στο email μας dapndfk.polep.reth@gmail.com.

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής  Επιστήμης

 Δύναμη  Εμπιστοσύνης!

Advertisements

Ετικέτες: , ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: