18 Μαΐου Φοιτητικές Σπουδαστικές Εκλογές!


cropped-image22.jpeg

Σε μία εποχή όπου το σύνολο του πολιτικού συστήματος καταρρέει, και η χώρα παραλύει οικονομικά και κοινωνικά, λογίζεται συλλογικό καθήκον όλων των φοιτητών, ως το πιο ζωντανό και ελπιδοφόρο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, η συμμετοχή στις Φοιτητικές Εκλογές. Σε καιρούς που αμφισβητούνται τα πάντα και οι θεσμοί δοκιμάζονται, οι νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες, καλούνται να αποδείξουν πως αξίζουν να βρεθούν στο προσκήνιο.

Στις 18 Μαΐου, είναι η σειρά των Φοιτητών να εκφράσουν μαζικά την ανησυχία τους για το μέλλον και να τοποθετηθούν με τη συμμετοχή τους στις Φοιτητικές Εκλογές απέναντι στην οικονομική αστάθεια και στην κοινωνική αβεβαιότητα που ταλανίζουν τη χώρα το τελευταίο διάστημα.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους Φοιτητές, να ενώσουν τη φωνή τους με τη διαχρονική μας δράση στο Πανεπιστήμιο. Απέναντι στην ανομία και την απαξίωση, απαντάμε με την αλήθεια, τις αξίες και τα ιδανικά μας.
Όλοι μαζί, συνεχίζουμε για ένα Πανεπιστήμιο σύγχρονο και ευρωπαϊκό.
Όλοι μαζί, διεκδικούμε μία κοινωνία αξιοκρατική με προοπτικές για όλους.
Όλοι μαζί, για τη δική μας γενιά…

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΔΥΝΑΜΗ

Advertisements

Ετικέτες:

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: