Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας!!


image

Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φοιτητές του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, όπου στις 18 Μαΐου τίμησαν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης με τη ψήφο τους!!!

Για ακόμη μια φορά, μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίσουμε να  εκφράζουμε μαζικά την ανησυχία μας για το μέλλον και να τοποθετηθούμαστε πάνω σε καίρια ακαδημαϊκά ζητήματα, να διατρανώνουμε τις υψηλές αξίες και τα ιδανικά μας και να διεκδικούμε μία κοινωνία αξιοκρατική με προοπτικές για όλους!!! 

Για μια ακόμη φορά, μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στο μέσο φοιτητή με υπευθυνότητα, να σας στηρίζουμε και να σας βοηθάμε!! Να διοργανώνουμε εκδηλώσεις και δράσεις, συνδέοντας την ακαδημαϊκή μας κοινότητα με την τοπική κοινωνία, δίνοντας σας εφόδια για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, δίνοντας λύσεις σε απορίες και προβληματισμούς σας!!! 

Από σήμερα κιόλας, ξεκινάμε, θέτοντας νέους στόχους για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά που έρχεται με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και ΑΞΙΕΣ!!!

 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης

ΔΥΝΑΤΑ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ, ΜΑΖΙΚΑ!!!

 

Advertisements

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: