Ασκήσεις του μαθήματος «Αγγλικά για Πολιτικούς Επιστήμονες IV»


imageΟι Ασκήσεις του Δ´ ΥΠΟ μαθήματος «Αγγλικά για Πολιτικούς Επιστήμονες IV«, οπως αυτές ανακοινώθηκαν απο την κυρία Χειλά, ειναι οι εξής:  (μία μονάδα γιά κάθε άσκηση):

1. Παράφραση σε 15-20 σειρές αγγλικού κειμένου. Οδηγίες στο Unit 3 του βιβλίου. Θα πρέπει να καταθέσετε φωτοτυπία του πρωτοτύπου.

2. Περίληψη από περίπου 5 (πέντε) σελίδες αγγλικού κειμένου. Οδηγίες στο Unit 4 του βιβλίου. Η περίληψη θα είναι το 1/5 του αρχικού κειμένου (max. 500-700 λέξεις). Θα πρέπει να καταθέσετε φωτοτυπία του πρωτοτύπου, στην οποία θα έχετε βάλει σε κύκλο τους βασικούς όρους που κρατήσατε για την περίληψη, ενώ θα έχετε διαγράψει ότι παραλείπεται στην περίληψη (όπως στο παράδειγμα του βιβλίου).

Advertisements

Ετικέτες: , ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: