Προκήρυξη Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης για το Ακαδημαϊκό Έτος 2015-6


image

Σας πληροφορούμε, ότι καλούνται, όσοι προτίθενται να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης  για το ακαδημαϊκό έτος 2015-6, να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την Αίτηση Συμμετοχής και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του κυρίου Καθηγητή Νίκου Παπαδάκη, papadakn@uoc.gr,  με την ένδειξη: «Αίτηση για Πρακτική Άσκηση».  Στο e-mail, θα πρέπει απαραιτήτως, να επισυνάπτονται πέραν της Αίτησης, το Βιογραφικό Σημείωμα και η Κατάσταση Αναλυτικής Βαθμολογίας, της οποίας η γνησιότητα θα ελεγχθεί από τη Γραμματεία.

Στην αίτηση, θα πρέπει να αναφέρονται οι τρεις προτιμητέοι φορείς, από τη λίστα των Συνεργαζόμενων Φορέων, κατά σειρά προτεραιότητας.

Η διαδικασία επιλογής των εικοσιεννέα (29) συνολικά συμμετεχόντων, θα ολοκληρωθεί μετά την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016, όπου θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη των υποψηφίων συμμετεχόντων από την Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης του Τμήματός.

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης, είναι η περάτωση όλων των Υποχρεωτικών Μαθημάτων του Προγράμματος Σπουδών.

Η Πρακτική Άσκηση αναμένεται να διαρκέσει δύο πλήρεις μήνες, δηλαδή τον Ιούλιο και Αύγουστο 2016 και προβλέπεται η παροχή μηνιαίας αποζημίωσης και ασφάλισης κατά ατυχημάτων στους συμμετέχοντες.

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: