Προκήρυξη Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης για το Ακαδημαϊκό Έτος 2015-6


image

Σας πληροφορούμε, ότι καλούνται, όσοι προτίθενται να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης  για το ακαδημαϊκό έτος 2015-6, να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την Αίτηση Συμμετοχής και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του κυρίου Καθηγητή Νίκου Παπαδάκη, papadakn@uoc.gr,  με την ένδειξη: «Αίτηση για Πρακτική Άσκηση».  Στο e-mail, θα πρέπει απαραιτήτως, να επισυνάπτονται πέραν της Αίτησης, το Βιογραφικό Σημείωμα και η Κατάσταση Αναλυτικής Βαθμολογίας, της οποίας η γνησιότητα θα ελεγχθεί από τη Γραμματεία.

Στην αίτηση, θα πρέπει να αναφέρονται οι τρεις προτιμητέοι φορείς, από τη λίστα των Συνεργαζόμενων Φορέων, κατά σειρά προτεραιότητας.

Η διαδικασία επιλογής των εικοσιεννέα (29) συνολικά συμμετεχόντων, θα ολοκληρωθεί μετά την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016, όπου θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη των υποψηφίων συμμετεχόντων από την Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης του Τμήματός.

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης, είναι η περάτωση όλων των Υποχρεωτικών Μαθημάτων του Προγράμματος Σπουδών.

Η Πρακτική Άσκηση αναμένεται να διαρκέσει δύο πλήρεις μήνες, δηλαδή τον Ιούλιο και Αύγουστο 2016 και προβλέπεται η παροχή μηνιαίας αποζημίωσης και ασφάλισης κατά ατυχημάτων στους συμμετέχοντες.

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Ετικέτες: , ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: