Ανακοίνωση προς τους Νεοεισαχθέντες φοιτητές του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης!


imageΣυγχαίρουμε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης για την εισαγωγή τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι η επιλογή τους θα τους δικαιώσει!!

Είναι λογικό, σε αυτό το νέο ξεκίνημα της ζωής σας να έχετε πολλές απορίες, αμηχανία και να χρειάζεστε κάποια βοήθεια. Αυτή την βοήθεια ευελπιστούμε να σας προσφέρουμε παραθέτοντας βασικές και χρήσιμες πληροφορίες για την διάρθρωση και τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Κρήτης και πιο συγκεκριμένα για το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης.

Μέσα σε αυτό το blog μπορείτε να βρείτε ότι αφορά το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης στο Ρέθυμνο.

Σας παραθέτουμε αναλυτικά τον οδηγό σπουδών του τμήματος, όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την εγγραφή σας, τα δικαιολογητικά για την δωρεάν στέγαση και σίτιση καθώς και πλήθος άλλων πληροφοριών.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: dapndfk.polep.reth@gmail.com

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα δεν είστε μόνοι…

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης

Υπεύθυνα Δίπλα σας!

 

Advertisements

Ετικέτες: , ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: