Δωρεάν Αεροπορικά εισιτήρια για φοιτητές


imageΗ ακαδημαϊκή χρονιά 2016-17 ξεκινάει αύριο και η Aegean είναι έτοιμη για 4η συνεχή χρονιά, να σταθεί δίπλα σε ακόμα 250 νέους φοιτητές από όλη την Ελλάδα μέσα από το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους».

Ποιοι τα δικαιούνται

Το πρόγραμμα «Κοντά στους Νέους» απευθύνεται σε νεοεισαχθέντες φοιτητές που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα νησιά των άγονων γραμμών, ικανοποιώντας την ανάγκη τους για μετακίνηση. Κάθε χρόνο μετά την υποβολή των σχετικών αιτήσεων, συνολικά 250 φοιτητές παίρνουν από την Aegean και την Olympic Air δωρεάν, 8 εισιτήρια ανά έτος για όλη την τετραετή, πενταετή ή και εξαετή ανά περίπτωση, διάρκεια των σπουδών τους. Τα εισιτήρια που παρέχονται στους φοιτητές, είναι 100% δωρεάν, καθώς καλύπτουμε και τους φόρους αεροδρομίων.

Κριτήρια Συμμετοχής

Τα κριτήρια για την έγκριση των δωρεάν εισιτηρίων είναι κατά βάση κοινωνικοοικονομικά, καθώς γίνεται αντιληπτή η ανάγκη στήριξης των ελληνικών οικογενειών σε ολόκληρη τη χώρα.

Που στέλνεις την αίτησή σου

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδαςwww.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Οι νέοι πρωτοετείς της ακαδημαϊκής χρονιάς 2016/17 θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο http://www.kontastousneous.gr τις επόμενες ημέρες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: