Ακόμα μια επιτυχημένη εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης!


image

Ακόμα μια επιτυχημένη εκδήλωση- open coffee της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης έλαβε χώρα εχθές, Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016, κατά τη διάρκεια της οποίας οι φοιτητές του τμήματος όλων των ετών και ιδιαιτέρως οι πρωτοετείς φοιτητές, είχαν τη δυνατότητα να να γνωρίσουν περαιτέρω τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος, να συζητήσουν τυχόν προβλήματα της ακαδημαϊκής καθημερινότητας, αλλά και να ενημερωθούν για το νέο Πρόγραμμα Σπουδών.

Στόχος μας, ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι, μέσω τέτοιου είδους εκδηλώσεων, αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή, να ερχόμαστε κοντά στον κάθε φοιτητή και να συζητούμε οποίο πρόβλημα ή απορία μπορεί να ανακύψει κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Σας ευχαριστούμε πολύ όσους παρευρεθήκατε, 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης

ΔΥΝΑΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ!!

 

Advertisements

Ετικέτες: , , , ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: