Έναρξη των Δηλώσεων Μαθημάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2016-7.


imageΣας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις των μαθημάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο ξεκίνησαν και θα υποβληθούν στο διάστημα από 14 έως και 27 Οκτωβρίου 2016 ΑΥΣΤΗΡΑ.

Η υποβολή των δηλώσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικώς μέσω της εφαρμογής του Students Web (http://student.cc.uoc.gr).

Υπενθυμίζουμε στους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες ότι έχουν παραλάβει τους κωδικούς τους κατά την εγγραφή τους (έντυπο e-University και Students Web).

  • πρωτοετείς φοιτητές πρέπει να δηλώσουν έξι (6) μαθήματα στο σύνολο, δηλαδή τα 4 υποχρεωτικά του εξαμήνου τους (Α’ ΥΠΟ) την ξένη γλώσσα (Αγγλικά για Πολιτικούς Επιστήμονες Α’) και 1 Ελεύθερη Επιλογή από άλλο Τμήμα του Πανεπιστημίου.
  • Οι δευτεροετείς φοιτητές θα δηλώσουν 4 υποχρεωτικά, και 1 Αγγλικά.
  • Οι τριτοετείς φοιτητές θα δηλώσουν ΜΟΝΟ τα 4 ΥΕΠ. Το σεμινάριό τους θα δηλωθεί από τους διδάσκοντες απευθείας στη Γραμματεία.
  • Οι τεταρτοετείς φοιτητές θα δηλώσουν ΜΟΝΟ τα 3 ΥΕΠ και τα σεμινάριά τους θα δηλωθούν από τους διδάσκοντες απευθείας στη Γραμματεία.
  • Οι πεμπτοετείς φοιτητές πρέπει να δηλώσουν 6 μαθήματα στο σύνολο. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΤΟΣ οι φοιτητές (εκτός του πρώτου έτους) μπορούν να δηλώσουν +1 επιπλέον μάθημα.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΘΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΤΟΣ.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: ∆ηλώσεις μαθημάτων που δεν ακολουθούν τις οδηγίες (πλήθος μαθημάτων και κατηγορίες μαθημάτων) θα διορθώνονται αυτόματα από τη Γραμματεία.
  • Για τους φοιτητές μεγαλύτερων ετών (6ο και πάνω) ισχύει δήλωση μέχρι 8 μαθημάτων συνολικά.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Θα πρέπει να γίνει δήλωση συγγραμμάτων στο σύστημα του Υπουργείου ΕΥ∆ΟΞΟΣ. Αν δεν γίνει η δήλωση στο σύστημα ΕΥ∆ΟΞΟΣ ο φοιτητής/τρια δεν θα μπορέσει να πάρει συγγράμματα για τα μαθήματα που έχει δηλώσει.

Σε περίπτωση που οι φοιτητές/τριες αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα στην εφαρμογή θα μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος ή στο email: gkoukouraki@uoc.gr

 

Advertisements

Ετικέτες: , , ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: