Ανακοίνωση σχετικά με την Πτυχιακή Εργασία.


imageΣας ενημερώνουμε, πως όσοι επιθυμούν να αναλάβουν για πρώτη φορά πτυχιακή εργασία κατά το Χειμερινό εξάμηνο θα πρέπει να προσκομίσουν στη Γραμματεία του Τμήματος το Έντυπο Δήλωσης Πτυχιακής Εργασίας συμπληρωμένο με τον τίτλο εργασίας και υπογεγραμμένο από τον επιβλέποντα, το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016.

Όσοι φοιτητές είχαν αναλάβει πτυχιακή εργασία κατά το προηγούμενο εξάμηνο και επιθυμούν να την εγκαταλείψουν θα πρέπει να προσκομίσουν στη Γραμματεία του Τμήματος το σχετικό Έντυπο Παραίτησης από την Πτυχιακή Εργασία, το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016.

Οι υπόλοιποι φοιτητές /τριες που είχαν αναλάβει πτυχιακή εργασία κατά το προηγούμενο εξάμηνο και επιθυμούν να τη συνεχίσουν, δεν χρειάζεται να προσκομίσουν άλλο έντυπο.

Advertisements

Ετικέτες:

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: