Ανακοίνωση υποβολής εκπρόθεσμων αιτήσεων για παροχή Δωρεάν Σίτισης


imageΣας ενημερώνουμε, ότι καλούνται οι Προπτυχιακοί φοιτητές των σχολών Ρεθύμνου (πρωτοετείς, αλλά και  μεγαλύτερων ετών φοίτησης), ότι μπορούν να υποβάλουν εκπρόθεσμη αίτηση μόνο για Δωρεάν Σίτιση από σήμερα, 1/11/2016 έως και το Σάββατο 12/11/2016, ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα της Φοιτητικής Μέριμνας, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: http://www.merimna.uoc.gr/index.php/usingjoomla/extensions/components/users-component/login-form

Επισημαίνουμε ότι η παροχή Δωρεάν Σίτισης, στους δικαιούχους που θα υποβάλουν τώρα αίτηση, θα ισχύσει μέχρι και τις 23/12/2016, λόγω της πρόσθετης χρηματοδότησης που υπάρχει για το οικονομικό έτος 2016.

Για το οικονομικό έτος 2017, δικαιούχοι σίτισης αρχικά θα είναι όποιοι είχαν υποβάλει αίτηση εμπρόθεσμα και εφόσον υπάρξει νέα πρόσθετη χρηματοδότηση θα συμπεριληφθούν και οι εκπρόθεσμα αιτούντες από 1/11/2016.

Λόγω του σύντομου χρόνου της παροχής σίτισης, όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις, θα μπορούν να ενεργοποιούν το δικαίωμά τους την επόμενη ημέρα από την υποβολή της αίτησής τους.

Οδηγίες για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.merimna.uoc.gr/index.php/anakoinwseis/189odigies-ypovolis-ilektronikon-aitiseon

Advertisements

One thought on “Ανακοίνωση υποβολής εκπρόθεσμων αιτήσεων για παροχή Δωρεάν Σίτισης

Add yours

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: