Εκ νέου Παράταση δόθηκε από τη Φοιτητική Μέριμνα για την Υποβολή Αιτήσεων για Δωρεάν Σίτιση Προπτυχιακών Φοιτητών


imageΕκ νέου Παράταση δόθηκε από τη Φοιτητική Μέριμνα για την Υποβολή Αιτήσεων για Δωρεάν Σίτιση Προπτυχιακών Φοιτητών

Σας πληροφορούμε, όλους τους Προπτυχιακούς Φοιτητές των σχολών Ρεθύμνου, ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής εκπρόθεσμων αιτήσεων μόνο για σίτιση μέχρι και την Κυριακή 20/11/2016, ηλεκτρονικά, μέσα από την ιστοσελίδα της Φοιτητικής Μέριμνας.

Επισημαίνουμε ότι η παροχή σίτισης, στους δικαιούχους που θα υποβάλουν τώρα αίτηση, θα ισχύσει μέχρι και τις 23/12/2016 λόγω της πρόσθετης χρηματοδότησης που υπάρχει για το οικονομικό έτος 2016.

Για το οικονομικό έτος 2017 δικαιούχοι σίτισης αρχικά θα είναι όποιοι είχαν υποβάλει αίτηση εμπρόθεσμα και εφόσον υπάρξει νέα πρόσθετη χρηματοδότηση θα συμπεριληφθούν και οι εκπρόθεσμα αιτούντες από 1/11/2016 και μετά.

Λόγω του σύντομου χρόνου της παροχής σίτισης, όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις, θα μπορούν να ενεργοποιούν το δικαίωμά τους την επόμενη ημέρα από την υποβολή της αίτησής τους.

Οδηγίες για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.merimna.uoc.gr/index.php/anakoinwseis/189-odigies-ypovolis-ilektronikon-aitiseon

 

Advertisements

Ετικέτες: ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: