Υλικό μελέτης για το Ά ΥΠΟ «Εισαγωγή στη Μεθοδολογία Πολιτικής Επιστήμης» του κυρίου Αλεξόπουλου


imageΣας πληροφορούμε, ότι το υλικό μελέτης για το Α´ ΥΠΟ «Εισαγωγή στη Μεθοδολογία Πολιτικής Επιστήμης» μπήκε στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου στο κλειστό ράφι για το μάθημα ΕΜΕΠ122.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει ανεβασμένο το σκαναρισμένο περιεχόμενο του φακέλου στη διεύθυνση http://elearn.lib.uoc.gr .

Εκεί μπορεί να τις δει κάποιος από οπουδήποτε με κωδικό. Η διαδικασία για να τις δείτε είναι: στην παραπάνω διεύθυνση βρίσκουμε το μάθημά σας, επιλέγουμε «Σημειώσεις μαθήματος» και μπαίνουμε ως επισκέπτες (Login as a guest). Στον κωδικό που μας ζητάει (Enrolment key) πληκτρολογούμε: EMEPabbWINTER (προσοχή στα κεφαλαία και τα πεζά).

Advertisements

Ετικέτες: , , ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: