Εκδήλωση του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης και την Αντιπροσωπεία Κρήτης του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων με θέμα “Αναδιαμόρφωση του Ελληνικού Πολιτικού Συστήματος : Προκλήσεις και προοπτικές μεταρρύθμισης.”


img_4826Συνδιοργανώνεται Ημερίδα από τον Σύλλογο Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης και την Αντιπροσωπεία Κρήτης του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων με θέμα:

Αναδιαμόρφωση του Ελληνικού Πολιτικού Συστήματος : Προκλήσεις και προοπτικές μεταρρύθμισης.”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 13:30-16:00 στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, οδός Εμμανουήλ Πορτάλιου 23, στην Καλλιθέα.

Ομιλητές:

  • Ήβη – Αγγελική Μαυρομούστακου (Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου και Πρόεδρος Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης)
  • Νεκτάριος Αλεξόπουλος (Καθηγητής Δημόσιας Πολιτικής και Διοίκησης Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης)
  • Το πάνελ των ομιλητών θα συντονίζει η Συντονίστρια και Ειδική Γραμματέας Αντιπροσωπείας Ε.Ο.Π.Ε – Ε.Ο.ΝΕ.Π.Ε Κρήτης, κα Δώρα Βαϊντερλή.

Όσοι προτίθενται να προσέλθουν και να λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο https://www.eventora.com/en/Events/anadiamorfwsh-toy-ellhnikoy-po

Advertisements

Ετικέτες: , ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: