Εξεταστέα Ύλη του μαθήματος «Αγγλικά για Πολιτικούς Επιστήμονες Γ’»


imageΗ Εξεταστέα Ύλη του μαθήματος «Αγγλικά για Πολιτικούς Επιστήμονες Γ’» αποτελεί όλο το βιβλίο English for Political Scientists: World Politics.

Η εξέταση θα περιλαμβάνει:

  • Απόσπασμα κειμένου για μετάφραση (το πρώτο μισό ή το δεύτερο μισό) από το Section A. Θα έχουν αφαιρεθεί φράσεις ή λέξεις προκειμένου να αποφευχθεί η παπαγαλία.
  • True or False.
  • Match terms to definitions.
  • Troublesome Pairs
  • Section C (Semantic Focus).
  • Section D (Research).
  • Το Section B δεν περιλαμβάνεται στην ύλη. Τα θέματα θα είναι γνωστά, όμως το Section D μπορεί να περιλαμβάνει και άγνωστες ασκήσεις, επομένως πρέπει να μελετήσετε και τη θεωρία του.
  • Εργασία: Απαιτείται ερευνητικό δοκίμιο με ελεύθερο θέμα (το οποίο θα πρέπει να γνωστοποιήσετε πριν αρχίσετε στη διδάσκουσα), στο οποίο θα υποστηρίξετε την άποψή σας χρησιμοποιώντας πηγές. Υπενθυμίζουμε ότι η εργασία θα έχει έκταση 1.500 λέξεις και θα περιλαμβάνει βιβλιογραφία και παραπομπές, σύμφωνα με το παράρτημα στη σελ. 147 του βιβλίου. Επειδή, όμως, η εργασία αξιολογείται (1-3 μονάδες, αναλόγως ποιότητας), καλό είναι να τη φέρετε ενδιάμεσα να τη δω (ή να τη στείλετε με e-mail στη διεύθυνση mhila@uoc.gr) για να διορθώσουμε τυχόν λάθη. Στο Section D κάθε ενότητας του βιβλίου θα βρείτε λεπτομέρειες για τη συγγραφή εργασίας αυτού του τύπου.
  • Λήξη προθεσμίας: 5 Φεβρουαρίου 2017
Advertisements

Ετικέτες: , ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: